The Jewelry Story

Grote gouden ring Home Sweet Home met een tanzaniet

Meer afbeeldingen

Grote gouden ring Home Sweet Home met een tanzaniet

Artikelnummer:Grote-23620
De inspiratie voor de ring Home Sweet Home is voortgekomen uit de architectuur van een pagode. (Een pagode is een gebouw dat in veel boeddhistische tempels in Azië te zien is.) Het is een prachtige ring gemaakt uit 14 karaat goud. Het goud bo...  meer

Specificaties

Materiaal Goud

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 10,00

Levertijd: In overleg

€ 855,00

Opties

€ 855,00

Details

De inspiratie voor de ring Home Sweet Home is voortgekomen uit de architectuur van een pagode. (Een pagode is een gebouw dat in veel boeddhistische tempels in Azië te zien is.)

Het is een prachtige ring gemaakt uit 14 karaat goud. Het goud bovenop de ring heeft een zijde matte afwerking, de randjes en het gedeelte van de ring wat om je vinger gaat is hooglans gepolijst.

De half edelsteen in de ring is een tanzaniet. Ik zou de kleur van de tanzaniet omschrijven als blauw /paars.

De afmeting van het bovenste gedeelte van de ring vanaf de steen tot de andere punt, is ruim 2cm lang. De maat van de ring is 17,5 mm. De ring kan op elke gewenste maat gemaakt worden. Het op maat maken is een gratis service van ons atelier.

Al onze sieraden zijn naar eigen ontwerp, vervaardigd in ons atelier in Wijnjewoude. De ring wordt gemaakt in een kleine oplage en is voorzien van ons Meesterteken.

Ontwerp Jan Kerkstra

Relevante categorieën: