HeinsHome

Grof gebreide plaid

Meer afbeeldingen

Grof gebreide plaid

Artikelnummer:Gebreide-23526
Extra grof gebreide plaid van zeer dikke wol, echt super stoer! Dit grof gebreide plaid zorgt voor warmte in je huiskamer, maar heeft daarnaast een stoere uitstraling door de grove steek en het dikke wol. Afmeting van dit grof gebreide plaid zijn...  meer

Specificaties

Afmetingen 130cm x 130 cm
Materiaal Wol

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 12,55

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 255,95

Opties

€ 255,95

Details

Extra grof gebreide plaid van zeer dikke wol, echt super stoer! Dit grof gebreide plaid zorgt voor warmte in je huiskamer, maar heeft daarnaast een stoere uitstraling door de grove steek en het dikke wol.

Afmeting van dit grof gebreide plaid zijn 130 cm bij 130 cm. De plaid op de foto is 155 cm in doorsnee, maar het kan ik vrijwel elke maat gemaakt worden. Voor informatie over de mogelijkheden qua maten en prijzen, neem contact op via 'contact ontwerper'. Dit grof gebreide plaid grijs is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Via het contact ontwerper formulier kan je eveneens de gewenste kleur voor het plaid aangeven.

Vrijwel alle artikelen van HeinsHome worden op bestelling en met de hand gemaakt. Er is dus geen grote voorraad en de levertijd is ongeveer 2 tot 4 weken.

Relevante categorieën: