TWO-O

Glueim - Pet met Walnoten klep

Meer afbeeldingen

Glueim - Pet met Walnoten klep

Artikelnummer:Glueim-32687
DETAILS Geschikt voor op je hoofd Wol, leer en Eikenhout of Walnotenhout Beschermt tegen de koude wind en felle zon Nooit eerder vertoonde unieke houten klep Snapback-sluiting van duurzaam leer 1 jaar garantie GLUEIM [GLUE] Navy Blue - Waln...  meer

Specificaties

Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 13,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 49,95

Opties

€ 49,95

Details

DETAILS
Geschikt voor op je hoofd
Wol, leer en Eikenhout of Walnotenhout
Beschermt tegen de koude wind en felle zon
Nooit eerder vertoonde unieke houten klep
Snapback-sluiting van duurzaam leer
1 jaar garantie

GLUEIM [GLUE]
Navy Blue - Walnoten

Het gebruik van lijm is waarschijnlijk zo oud als de mensheid zelf en een wereld zonder lijm zou hedendaags een compleet andere wereld zijn. Lijm is een tussenstof die twee of meer delen permanent aan elkaar bevestigd. Het versmelt losse onderdelen tot één bruikbaar constructie; het maakt niets tot iets, het brengt deze houten snapback samen. TWO-O gebruikt houtlijm om het wol, wat vastgemaakt is aan het duurzaam leder te laten versmelten met de houten klep. Een samenwerking van drie verschillende materialen die tot stand komt door lijm.

Glueim combineert donker blauw wol met bruin leer. Deze houten snapback is te bestellen met een houten klep van Walnotenhout of Eikenhout. Het verschil tussen deze twee houtsoorten voor je klep is de kleur en de gloed die het geeft. Zo heeft Walnotenhout een donkere en warme uitstraling, terwijl Eikenhout juist een lichte en frisse look heeft. Beide houtsoorten geven de houten klep een unieke uitstraling. De combinatie van het hout met het donker blauwe wol maakt deze pet een echte musthave voor in de herfst en winter. Zorg dat je een droog en warm hoofd houdt en dat je er door weer en wind modieus uitziet.

Relevante categorieën: