Zilalila

Gebreide zitzak Nest - grijs

Meer afbeeldingen

Gebreide zitzak Nest - grijs

Artikelnummer:Nest-8920
NEST, de gebreide zitzak die het begin was van het merk Zilalila. De zitzak is hand gebreid van de beste wol uit New Zeeland. Het katoenen binnenkussen van iedere gebreide zitzak is handgeweven en gevuld met gerecycled EPS materiaal, dat bijgevuld ka...  meer

Specificaties

Afmetingen 90 x 135 x 90 cm
Materiaal Wol

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 19,95

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 649,00

Opties

€ 649,00

Details

NEST, de gebreide zitzak die het begin was van het merk Zilalila. De zitzak is hand gebreid van de beste wol uit New Zeeland. Het katoenen binnenkussen van iedere gebreide zitzak is handgeweven en gevuld met gerecycled EPS materiaal, dat bijgevuld kan worden als je dat zou willen. Net zoals geen huis hetzelfde is, zijn onze gebreide NEST zitzakken ook allemaal uniek; ze zijn daarom allemaal genummerd om er zeker van te zijn dat de eigenaar een uniek item in handen heeft.

NEST, the knitted bean bag was the start of Zilalila. He is handmade of the finest New Zealand wool. The inside cotton cushion of every knitted bean bag is hand woven and filled with recycled EPS material, which you can refill if you wish. Like no other home is the same, our knitted bean bag NESTS are one of a kind; therefore is each branded with a number to make sure you are the owner of a unique item.

Maat: 90 x 135 x 90 cm (Handgemaakt, kan iets afwijken)
Gewicht: 11kg

Hand gebreid in Nepal

Wasinstructies/Care instructions:
Dry clean or wash at your local laundry place on cold wool program
For best shape: dry flat
No tumble dry!
Handle with love

Relevante categorieën: