KidZ ImpulZ

Feed 'N Sleep

Meer afbeeldingen

Feed 'N Sleep

Artikelnummer:Feed-12724
Baby's vinden het heerlijk om op een zacht kussen te liggen. Met de Feed 'n Sleep van KidZ ImpulZ maak je in een handomdraai van je voedingskussen een lekker plekje voor je baby. "Geef je dure voedingskussen een tweede kans" ...  meer

Specificaties

Afmetingen 60*85 cm
Materiaal Katoen

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 3,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 31,90

Opties

€ 31,90

Details

Baby's vinden het heerlijk om op een zacht kussen te liggen. Met de Feed 'n Sleep van KidZ ImpulZ maak je in een handomdraai van je voedingskussen een lekker plekje voor je baby.

"Geef je dure voedingskussen een tweede kans"

Deze hoes zorgt ervoor dat de baby optimaal profiteert van het comfort van het kussen zonder erin weg te zakken. Ideaal om in de box te leggen voor als ze nog heel klein zijn. Ook makkelijk mee te nemen als je ergens op bezoek gaat.

De KidZ ImpulZ Feed 'n Sleep is ca. 60*85cm en past om vrijwel alle voedingskussens. De hoes kost €26,95 (incl. verzendkosten).

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: taupe, donkerblauw, lichtblauw, fuchsia, rood, grijs, lime.

Voor producten die tijdelijk niet leverbaar zijn geldt een levertijd van 5 tot 10 dagen, producten die wel leverbaar zijn hebben een levertijd van 2 tot 5 dagen.

Mocht je twijfelen over de kleur, dan kun je natuurlijk altijd een staaltje stof opvragen via de knop 'contact ontwerper'

Relevante categorieën: