Curious Collections

Exclusief fotobehang CC_MLE_10202

Meer afbeeldingen

Exclusief fotobehang CC_MLE_10202

Artikelnummer:Exclusief-36372
Op basis van haar eigen en dus unieke fotografie ontwerpt Mariëlle fotodesigns: kwalitatief hoogstaande en levensechte foto’s die dusdanig bewerkt zijn dat ze eindeloos en op een realistische en natuurlijke manier repeteren. Nu zijn enkele...  meer

Specificaties

Afmetingen 2 x 3 meter op rol

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 2 weken

€ 199,00

Opties

€ 199,00

Details

Op basis van haar eigen en dus unieke fotografie ontwerpt Mariëlle fotodesigns: kwalitatief hoogstaande en levensechte foto’s die dusdanig bewerkt zijn dat ze eindeloos en op een realistische en natuurlijke manier repeteren. Nu zijn enkele van onze mooiste dessins te verkrijgen in behang en textiel.
Een uitgebreid aanbod, met voor ieders en iedere toepassing wat wils.

Fotodessins worden digitaal gedrukt op een hoogwaardig vliesbehang met bijzondere eigenschappen :

- is aanmerkelijk sterker dan normaal papier(behang)
- bevat geen milieu- en gezondheidsbelastende substanties en is biologisch afbreekbaar.
- is later droog verwijderbaar, mits het met de juiste lijm is verwerkt. Door een bijzondere productiemethode worden de banen op een breedte van 50 cm geproduceerd. Indien het decor uit meerdere banen (panels) bestaat, dan zijn er meerdere banen aan elkaar op één rol gerold. In de regel is elke volgende baan 180 graden gedraaid. Hierdoor wordt elk mogelijk kleurverschil vermeden.

Een rol vliesbehang bestaat uit een foto van 2 meter breed bij 3 meter hoog. Het is erg makkelijk zelf aan te brengen en vanwege de afmetingen past op bijna elke wand. Mocht je wand er afwijken, dan neem even contact met ons op. We werken custom-made en kunnen alles voor je aanpassen.

Van elke fotowand is de eerste afbeelding een 100% detail. Op de tweede pagina zie je hoe de gehele wand, 2 meter breed en 3 meter hoog er met het design uitziet. Met daarbij eventueel de andere kleurstellingen. Vermeldt bij meerdere kleurstellingen, het nummer dat onder de foto met de juiste kleur staat vernoemd.

Relevante categorieën: