Krista's tassen

Elegante dames laptoptas leer - Russia XL zwart - donkergrijs - grijs

Meer afbeeldingen

Elegante dames laptoptas leer - Russia XL zwart - donkergrijs - grijs

Artikelnummer:Russia-14195
De Russia Xl in het zwart-donkergrijs-grijs is een mooie ruime schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Een zakentas in vermomming. De tas heeft ruimte voor een 13” laptop...  meer

Specificaties

Afmetingen 33x39x9cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 349,00

Opties

€ 349,00

Details

De Russia Xl in het zwart-donkergrijs-grijs is een mooie ruime schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband.
Een zakentas in vermomming. De tas heeft ruimte voor een 13” laptop of A4 mapjes. Overdag mee naar het werk en 's avonds de laptop en papieren er uit en mee naar...

De laptoptas voor dames is van binnen gevoerd met een lichte voering. De diverse vakken zijn met leer afgewerkt. Boven, binnnenin de tas, bevindt zich nog een klein ritsvakje, ideaal voor je sleutels of iets anders kleins.

Het vak voor de mobiel bevindt zich, achter een rits, aan één van de zijkanten van de tas. Achter de ronde lijnen zit aan beide kanten van de tas nog een ruim ritsvak verborgen.

Aan vakken geen gebrek in deze leren Russia XL tas. Naast de laptop, is er ook plaats voor de Ipad, blackberry of andere gadgets. Een lang ondiep ritsvakje kan uitstekend dienen voor een paar make-up spulletjes.

Aan de buitenkant van de tas bevinden zich twee ritsvakken waarvan één is voorzien van een mobiel vakje. Binnenin de tas bevinden zich nog eens 2 grote ritsvakken, 3 ondiepe insteek vakken, 2 grote insteekvakken, 1 etui rits vak en bovenin één klein rits vak.

Kortom de Russia XL is een multifunctionele tas!

Relevante categorieën: