Queen Anne Design

De Creatieve Kast

Meer afbeeldingen

De Creatieve Kast

Artikelnummer:de-5359
De Creatieve Kast - Queen Anne Design © Knutselspullenkast Eindelijk een praktische en mooie kast waarin alle knutselspullen van uw kinderen, uw eigen schilderspullen of naaispullen bij elkaar op één plek zitten. Deze prachtig...  meer

Specificaties

Afmetingen B55 x D40 x H122cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 10,05

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 624,95

Opties

€ 624,95

Details

De Creatieve Kast - Queen Anne Design ©

Knutselspullenkast
Eindelijk een praktische en mooie kast waarin alle knutselspullen van uw kinderen, uw eigen schilderspullen of naaispullen bij elkaar op één plek zitten. Deze prachtige kast maakt uw leven een stuk makkelijker. Alle knutselspullen in overzichtelijke vakken en praktische toepassingen bij elkaar. Daarnaast biedt de kast de mogelijkheid om op de zijkanten te krijten (schoolbord).

Haal meer creativiteit uit uw kind!
Knutselspullen kunnen soms overal verspreid door het huis liggen. Dankzij deze handige kast hoeft u niet meer overal te zoeken naar papier, lijm, een schaar en viltstiften. Alles direct bij de hand, waardoor het ook makkelijker is om even een half uurtje te knutselen. U pakt de tekenbak en een papiertje en uw kinderen kunnen aan de slag. Daarna is het ook zo weer opgeborgen. Hierdoor kunt u uw kinderen dus vaker en makkelijker creatief bezig laten zijn.

De creatieve kast kan overal in huis een plekje krijgen. De kast staat leuk in de (woon-)keuken waar veel geknutseld wordt of in uw eigen atelier. Maar de kast misstaat ook niet in de huiskamer en staat zeker mooi in iedere kinderkamer.

Tienerkamer
Wanneer uw kinderen ouder worden en wellicht minder gaan knutselen, kan de kast ook voor andere doeleinden gebruikt worden. De emmertjes kunnen bijvoorbeeld vervangen worden door glazen potten en gebruikt worden voor make-upspullen en andere body producten. De lades kunnen gebruikt worden voor bikini's, ondergoed, sokken, zomerschoenen, sjaaltjes, sieraden etc.
Maar ook kan de kast uitstekend door oudere jongens worden gebruikt. De laadjes kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor kleding of verzamelingen in te bewaren.

De Creatieve Kast biedt de volgende mogelijkheden:
- Een lade waarin 4 emmertjes zitten waarin u verfkwasten, lijmpotjes, scharen, etc. kunt bewaren. De lade kunt u naar voren schuiven, maar kan er niet uit. De emmertjes kunt u er gewoon uit tillen en direct gebruiken tijdens het knutselen of andere creatieve hobby en daarna weer makkelijk opbergen. Uiteraard kunt u er ook andere zaken in bewaren. De emmertjes kunt u ook vervangen door uw eigen glazen potjes er in te hangen.
- Een lade - die in zijn geheel eruit kan worden gehaald - voor krijtjes, stiften, potloden en andere knutselspullen. En als u klaar bent met knutselen, schuift u de lade gewoon weer terug.
- Speciale vakken voor verschillende soorten papier. Vier vakken voor A4 formaat papier. Makkelijk bij te vullen en ook handig om snel even een blaadje te pakken.
- Zeven lades met verschillende afmetingen voor overige knutselspullen, zoals klei, verftubes, stempels, stickers en vele andere zaken. Bekijk ook de afbeeldingen op deze website voor andere mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook andere spullen opbergen in de laadjes.
- Beide zijkanten zijn schoolborden waarop kan worden gekrijt.

Materiaal
MDF ombouw en de frontjes van de lades zijn van beukenhout.
De lades zijn voorzien van kogellagers ladegeleiders, die voor 100% open gaan waardoor u de gehele lade goed kan overzien. Daarbij zorgt dit voor extra stevigheid als kinderen aan de lades gaan hangen of trekken.

Kleur
- Rood met beukenhouten frontjes (dezelfde kleur als op de afbeeldingen), zonder ingegraven tekst.

Onderhoud
Afnemen met een nat doekje en daarna nadrogen met een droge doek.

Relevante categorieën: