Siebring &Zoetmulder

Daily Gems - Wandkast

Meer afbeeldingen

Daily Gems - Wandkast

Artikelnummer:Daily-30333
De Daily Gems is een strak ontworpen wandkastje waarmee een collage aan de muur wordt gemaakt. De boxen zijn op een slimme manier in elkaar geschoven waardoor er nieuwe ruimtes ontstaan. Aan de buitenkant van het kastje is een lijnenspel gegraveerd h...  meer

Specificaties

Afmetingen +/- 69 x 40 x 30 cm
Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 10,00
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

De Daily Gems is een strak ontworpen wandkastje waarmee een collage aan de muur wordt gemaakt. De boxen zijn op een slimme manier in elkaar geschoven waardoor er nieuwe ruimtes ontstaan. Aan de buitenkant van het kastje is een lijnenspel gegraveerd hier kan op bijna theatrale wijze een coulisse worden gemaakt voor uw dagelijkse interieur voorwerpen vandaar de naam Daily Gems.

De Daily Gems is gemaakt van berkenmultiplex kan onzichtbaar aan de muur worden bevestigd. Als u de collage kant en klaar wilt hebben kunt u hierbij ook de materialen set bestellen. Samen met textiel- en patroon ontwerpers LileSadi hebben we materialen ontworpen voor de Daily Gems, een set bestaat uit twee elementen zoals een spiegel met verschillende patronen, hand gemaakte porseleinen cirkel, houten hexagon met zeefdruk en een messing driehoek.

Specificaties
product: Daily Gems
ontwerp: Siebring & Zoetmulder + LileSadi
materiaal: berkenmultiplex
afmetingen: +/- 69 x 40 x 30 cm
afwerking: matte lak

Relevante categorieën: