CADEAUS

Wat is er leuker dan je familie en vrienden te verrassen en te verwennen met een origineel cadeau? Laten zien dat iemand bijzonder voor je is met een verjaardag, huwelijk, moederdag of gewoon zomaar… Op Markita vind je bijzondere cadeaus die je direct van de ontwerper koopt. Unieke producten waar met veel passie aan is gewerkt en dat bijzondere gevoel geeft je door met jouw cadeau!

Cadeaus voor hem, cadeaus voor haar, trouwcadeaus, kraamcadeaus… voor veel gelegenheden hebben wij alvast een leuke selectie voor je gemaakt om je te inspireren. Zo heb je in een mum van tijd een geslaagd cadeau voor de juiste gelegenheid gevonden!

En mocht je het lastig vinden om te bedenken waar je jouw dierbare blij mee kan maken, dan is een cadeaubon van Markita wellicht een idee. Je geeft hiermee een origineel cadeau, waar de ontvanger zelf iets passends mee uit kan zoeken.

Bestel snel en je hebt gegarandeerd een origineel cadeau in handen. Je nieuwe aankoop wordt binnen 2 à 3 werkdagen thuisbezorgd. En mocht je bij ontvangst niet tevreden zijn, dan stuur je het gewoon weer terug en krijg je je geld terug.