BluBloxx

BluBloxx Giant Triangle

Meer afbeeldingen

BluBloxx Giant Triangle

Artikelnummer:BluBloxx-18144
Duurzaamheid staat voor ons centraal! Vanuit deze achtergrond is deze driehoek pilaar uit de geweldige set van 5 reuzenbouwblokken ontstaan. Van gebruikte spijkerbroeken en schuimrubber hebben wij vijf oversized vormen ontworpen waardoor kinderen in...  meer

Specificaties

Afmetingen ca. 21x40x30 cm
Materiaal Katoen

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 8,50

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 129,00

Opties

€ 129,00

Details

Duurzaamheid staat voor ons centraal!
Vanuit deze achtergrond is deze driehoek pilaar uit de geweldige set van 5 reuzenbouwblokken ontstaan. Van gebruikte spijkerbroeken en schuimrubber hebben wij vijf oversized vormen ontworpen waardoor kinderen in hun spel zowel fysiek als mentaal worden uitgedaagd. Deze laten wij door een sociale werkplaats voor mindervalide mensen produceren.
Alle enkele vormen kunnen met elkaar gecombineerd worden en bieden kinderen van elke leeftijd oneindig veel ruimte voor creativiteit en fantasie. Kinderen kunnen ermee bouwen en klimmen, en daarnaast zijn de reuzenbouwblokken mooie interieurstukken die op het eerste gezicht niet op speelgoed lijken. Daardoor bieden zij de perfecte match in de wereld van kinderen en ouders.
Het rechtlijnige design kenmerkt alle BluBloxx producten en toont aan de hand van een traditioneel patchwork de verschillende kleur schakeringen van gebruikte jeans.
De afneembare jeans-hoes is uitsluitend gemaakt van hergebruikte spijkerstof en drukknopen.
Voor de vulling hebben wij schuimrubber gebruikt zodat de bouwblokken vormstabiel, zacht en licht zijn.
Leveromvang:
1 driehoek pilaar
Advies voor het reinigen:
Uiteraard zijn de hoezen afneembaar en kunnen binnenste buiten in de wasmachine op 30 graden gewassen worden.

Relevante categorieën: