Word je depressief van al dat zwart in je kledingkast? Dat hoeft helemaal niet, want zwart is juist een hele mooie basis! Zwart en wit samen voor een klassieke en rustige uitstraling. En in combinatie met wit kan zwart zelfs een echte eyecatcher zijn. En dat geldt ook voor je interieur, want door middel van een mooi patroon kan zwart-wit dus echt wel opvallen. 

Denk bijvoorbeeld aan grafische prints die helemaal van nu zijn of juist een mooie retro dierenprint. Zebra-, koe-, en dalmatiërprintjes voegen een extra touch toe aan je interieur, zonder dat het direct te schreeuwerig wordt. Zie je het al voor je? Een mooie grote bank in een neutrale tint, een houten tafel en een kleed met een leuke zebraprint. Of pimp jij je bank met allemaal zwart-witte kussens in alle soorten en maten? 

Als je gebruik gaat maken van deze tinten is de belangrijkste tip dat je niet te zwart-wit denkt. Alles mag en alles kan eigenlijk wel. De uitstraling van je interieur of van je outfit kan zo gek als je dat zelf wil. Zwart-wit met een kleur is overigens ook erg leuk. Denk eens aan een felle kleur bij je black & white en de uitstraling wordt al snel lekker gek. 

 

Sjaal €59,95 - Aktetas €145,95 - Koeientas €145 - Ketting Catwalk €19,95 - Kussen geblokt €100 - Quote Jar €29,95 

Zwart en wit vormen de basis. Denk maar aan de eerste foto's of films die de basis hebben gelegd voor speelfilms zoals we deze nu kunnen. Deze waren ook zwart-wit. Vandaar dat zwart-wit foto's en films zo nostalgisch aandoen. Van links naar rechts de iconen: Marilyn Monroe, Elvis Presley en Charlie Chaplin. 

 Deze blog is geschreven door Sofie Langenberg