We zitten inmiddels al weer in de maand juni en het weer wordt volgens de berichten steeds beter. Het is tijd  om alle felle kleuren uit je kledingkast te halen en woondecoratie te kopen om je interieur net iets meer kleur te geven.

 

Felle kleuren zijn in de zomer niet weg te denken uit je garderobe. Ook voor degene die het liever subtieler houdt, is er genoeg keuze uit felle accessoires om bijvoorbeeld een compleet witte of juist zwarte outfit tot in de details perfect te hebben.

1. iPhone hoesje €35,95 2. Grijze top met ananas €17,50 3. Oranje tasje €99,- 4. 3D oorbellen €29,95 5. Hangende vaas €105,- 6. Poster €19,50 7. Poef in koraalkeur €119,- 8. Geel klompje €129,-


Ook je interieur kan weer worden opgefleurd. De knalroze kussenhoezen kunnen weer gebruikt worden en ook de felgekleurde vazen mogen weer gevuld worden. Als je helemaal uit wilt pakken en aan verandering toe bent, kun je zelfs een wandje in je slaapkamer behangen met een felle, tropische print. Iedereen wordt toch blij van felle kleuren?

Tassen zijn de perfecte manier om een outfit net iets extra’s te geven. Waarom altijd een bruine of zwarte tas als je ook voor een gele of rode kan gaan? Door een rode tas toe te voegen aan een basic outfit, wordt het meteen een statement. Als je de tas ook nog eens kan matchen met je schoenkleur, ben je helemaal tot in de puntjes verzorgd!

            Roze clutch €69,99                                 Shopper €89,-                            Gele handtas €199,-


Dit weekend komt de zomer nog dichterbij. Genoeg reden om dus nieuwe spulletjes te kopen voor je huis of natuurlijk gewoon voor jezelf. Laat die zomer maar komen! 


Deze blog is geschreven door Milou Dunk