Geometrische vormen zien we veel in het mode beeld en interieur in 2015. Van jongs af aan leerden we ze al: driehoeken, cirkels, vierkanten en rechthoeken. Het zijn de meest eenvoudige figuren die we kennen, maar in huis en in de kledingkast kunnen we er alle kanten mee op!

Geometrie zie je veel terug op woonaccessoires. Met wat simpele kaarten waar geometrische vormen op staan afgebeeld of een leuke poster, fleur je een saaie muur al snel op! Met strakke lijnen en basic vormen maak je de mooiste patronen. Met een beetje kleur bij heb je de perfecte mix voor een tijdloze grafische print.

1. Kussen €45,- 2. 3D vaas € 12,95 3. Poster €15,00 4. Kubus €15,95 5. Postkaarten €5,95 6. Dienblad €39,00
7. Tafellamp €59,00

Geometrische vormen lijken soms hard te zijn, vanwege de zogenaamde harde lijnen. Maar onderstaande beelden laten zien, dat het het interieur ook juist een zachte uitstraling kan geven! Ook zorgen geometrische vormen voor diepte en een bijzonder 3D-effect. Het maakt ook niet uit welk kleurenpalet je in huis hebt; alle combinaties zijn mogelijk!

Geometrie komt ook terug in de kledingkast! Hou je niet van drukke patronen op je kleding? Ga dan voor een mooi, bescheiden sieraad!  

              Oorbellen €39,95                                Ring €49,00                                 Oorbellen €29,95


Let’s go geometric!

 

 

Deze blog is geschreven door Fleur van der Sanden