Hi! Wij zijn Rosa en Sabine van The Material List. Dit is ons interieur- en modeblog waarbij we als uitgangspunt verschillende materialen gebruiken. Op dit moment bloggen we over denim, leer, wol, zijde, kant, bont, goud, glas, papier en hout. Deze materialen vormen onze bron van inspiratie! Wij laten zien wat voor mooie producten hiermee gemaakt worden door middel van sfeerbeelden en moodboards. Daarnaast lichten we (beginnende) merken, designers en kunstenaars uit die fantastische producten met deze verschillende materialen ontwerpen/verkopen.

 


Een aantal van deze ontwerpers vind je ook terug op Markita. Op dit creatieve platform, dat producten direct van de maker verkoopt, kom je originele en mooie cadeautjes (voor jezelf) tegen!  

Hout
Elke maand gaan wij op zoek naar toffe producten van een bepaald materiaal. Om te beginnen met hout! Wij zijn gek op dit stoere materiaal en komen dagelijks de mooiste houten meubels, interieurs en accessoires tegen.

 

 

Onze houtvondst op Markita:  

Tafellamp Essenhout
•    Met deze lamp is het een feest om het licht aan te doen! Ontworpen door Kuiken Design en verkrijgbaar in 3 verschillende houtsoorten en kleuren.

Broodplank huis
•    Door de broodplank van Tas-Ka op het aanrecht te zetten maak je de keuken nog huiselijker ;). Check de volledige collectie van het ontwerpburo hier!

++tafel - Fraaiheid
•    Ooit in 3 minuten een tafel in elkaar gezet zonder schroeven? Deze tafel van Fraaiheid maakt het mogelijk!

 

Deze blog is geschreven door Rosa en Sabine van The Material List