Na de lente staat de zomer voor de deur en het is nooit te vroeg om zomerse producten in te slaan! Maar wat zijn nu precies de trends deze zomer? Wij nemen er een aantal met je door! Maak je klaar voor een zomer vol met pastelkleuren, prints, goud en natuurlijk niet te vergeten: waanzinnige witte kleuren!

Pastel
Pastelkleuren geven je meteen het ultieme zomer gevoel. Het aanstormende zomerseizoen bestaat veel uit lieflijke en zachte kleuren. Denk aan warme tinten, zoals poederroze en mooie zachte blauwtinten.

1. Poster  €13,50 2. Vaas €34,95 3. Tafellaken + 6 servetten €105,00 4. Knoopkussen €78,00
5. Muursticker €139,95 6. Lamp €85,00 7. Schaal €32,50


Prints

Qua prints is het het aankomende seizoen alles behalve rustig! Topjes, jurkjes en broeken versierd met (bloemen)prints! Als je een beetje lef hebt, kan je zelfs prints met elkaar mixen! Zorg dus dat deze trend niet ontbreekt in je garderobe!

Goud
Goud is glamoureus, klassiek, trendy én weer helemaal in deze zomer! Je kunt gaan schitteren in een stijlvolle gouden outfit, maar als je daar niet van houdt kan je natuurlijk ook kiezen voor een gouden detail! Ga bijvoorbeeld voor een mooi gouden sieraad!

                 Oorbellen €141,95                             Armband  €79,95                             Oorbellen €39,95

 

Laat je inspireren en maak je garderobe en huis alvast ‘summerproof’!

 

 

Deze blog is geschreven door Fleur van der Sanden