Uiterlijk is niet het belangrijkste, maar het is wel mooi meegenomen. Een goed karakter is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Zo werkt het niet alleen in de liefde, maar ook bij cadeautjes. Een waarheid als een koe, want Kerst draait om mooie dingen. Aankleding zorgt voor sfeer tijdens de feestdagen. Mooie verpakkingen geven en krijgen leuker. Stel je eens voor,  een gezellige opgetuigde boom met daaronder allemaal prachtig versierde kerstcadeaus. Daar is de Kerstsfeer!

Kijk eens! Wat zijn we allemaal weer lief geweest dit jaar, een mooie sfeervolle boom met daaronder allemaal cadeautjes. Sinterklaas is nog maar net een paar weken het land uit en het is alweer tijd voor de volgende ronde. Cadeautjes zijn altijd leuk en helemaal als ze creatief zijn ingepakt. Hieronder staan een aantal inspiratietips waarmee je met je presentjes goed voor de dag kunt komen. 

Er bestaat niet voor niets cadeaupapier, maar dat is zo standaard. Met deze tips steel je vast de show! Zorg voor veel van hetzelfde papier, want dat zorgt voor eenheid. Zelfs met simpel bruin pakpapier kun je de mooiste dingen maken. Knip restanten inpakpapier in de vorm van een kaars en teken er een vlammetje boven, of knip uit verfstaaltjes een kerstboom. En zelfs met de krant kun je iets heel origineels maken. En nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat alles in een keer uitgepakt wordt. Maar pak af en toe een geschenk uit, zo ziet het er gedurende het kerstdiner gezellig uit. En de spanning blijft er totdat het laatste cadeautje is uitgepakt goed in! 

  

                   Stickerset €5,-                                      Kadolabels €7,50                                   Kerstkaart €3,-

 

Maak met weinig je huis gezellig. Eigenlijk heb je er niet zoveel voor nodig om je huis in de kerstsferen te krijgen. Met veel gekleurde lampjes, ziet het er al snel uit als een hele andere woonkamer. Of haal je inspiratie uit de natuur. En maak met takken de vorm van een kerstboom en hang daar wat leuke accessoires in. Dure kerstballen zijn ook heel mooi, maar creatief bezig zijn en van weinig iets maken: dat is nog veel leuker!

 

 

      Set van 2 raamstickers                                      Snijplank €8,-                                          Kandelaar €30,-

 

 

 

Deze blog is geschreven door Sofie Langenberg