Iedereen is al volop bezig met de voorbereidingen van het gezelligste kinderfeest van het jaar. Welkom Sinterklaas! Nu aftellen tot 5 december en tot de Pieten over de daken rennen om alle presentjes bij de kinderen thuis af te leveren op pakjesavond. Tot dan wordt er hard gekleurd en getekend om Sinterklaas te voorzien van verlanglijstjes en van mooie kindertekeningen, want de schoentjes mogen al worden gezet!

We kunnen de Sint en zijn Pieten wel een aantal tips geven voor bijzondere schoencadeautjes. Spannend! Zal er iets in je schoentje zitten? Hoe verheugd zal je zijn als je deze cadeautjes vindt in jouw schoentje?

  

 

             Speelgoed Giraf 'Fien'                       Poppen Dekbedje                              101 Dingen Tasje

Soms bof je als ouder en mogen ook de papa’s en mama’s een schoencadeautje ontvangen van de goedheilig man. Of jouw lieve zus, vriend of broer? Zoals de lederen armband Twist die in meerdere kleuren verkrijgbaar is, een modern vaasje of een Mala armband met witte kralen.

Een lief klein gedichtje erbij met een complimentje van de Sint? Dat veroorzaakt wonderen..

 

    

                 Armband Twist                                   Vaasje Blauw                            Mala Armband Beautiful

En dan is het straks zover! Pakjesavond op 5 december. Na lang wachten voor de kinderen en veel nachtjes afstrepen op de kalender zal  eindelijk de verjaardag van Sinterklaas gevierd worden. Een sfeervol samenzijn, met pepernoten en gevuld speculaas, mooie gedichten en originele geschenken voor iedereen die lief is geweest.

Met onze kijk op unieke en originele cadeau’s helpen we de Sint dan ook aardig op weg met inspiratie voor pakjesavond geschenken.

De Tipi tent voor kinderen is duurzaam speelgoed en is in meerdere vrolijke kinderstoffen te koop. Het stimuleert het zelf spelen van kinderen en de creativiteit wordt gestimuleerd om hun eigen avontuur te verzinnen. De Koppeltruck is ook zo’n sinterklaasgeschenk dat kinderen leert ontdekken. Zo kun je ritsen, drukken, strikken en plakken. Met deze KoppelTruck kun je samen met je kleuter eindeloos de stoere truck groter en kleiner maken. De Any-mal stool is een ontzettend leuk kinderstoeltje, waar je op mag tekenen! Teken jouw favoriete poes en je eigen designstoel is klaar.

    

         Tipi Tent 'Hertje Feliene'                                KoppelTruck                                       Any-Mal Stool

Voor de degenen die van gadgets houden heeft Piet ook keus genoeg uit bijzondere sinterklaascadeau’s met gevoel voor design.

  

                   iPad Freem                                     iPad Sleeve Vilt                          iPhone 4 hoesje Limoen

 

Het zal vast weer een onvergetelijke Sinterklaasavond worden.
We wensen de Sint dan ook veel plezier met de voorbereidingen!

 Deze blog is geschreven door Yvonne Hip and Blizz