Zie jij de dieprode kleur de laatste tijd vaak voorbijkomen? Dat kan kloppen, want de kleur Marsala is uitgeroepen tot dé trendkleur van 2015. Volgens kleurcoderingsbedrijf Pantone is het een kleur die stabiliteit en zelfverzekerdheid uitstraalt.

Marsala gaat terugkomen in de allernieuwste interieur trends voor woonaccessoires en meubelen. Marsala is een warme bordeauxkleur die bestaat uit een combinatie van rood en bruin. Als je goed kijkt zien we dat er zelfs een roestkleur in schuilgaat. Daarnaast neigt het een klein beetje naar paars. Marsala is zacht, sierlijk en elegant. Ook geeft het een sterk accent bij vele andere kleuren!

1. Vilten kussen €39,60 2. Leren tas €114,95 3. Trapje €450,- 4. Tafellamp €125,- 5. Leren schoudertas €85,-
6. Knoopkussen €52,- 7. Wikkel armband €49,-


Maar waarmee match je kleur Marsala het beste? Het mooie van deze kleur is, is dat je het zo eigen kan maken als je zelf wilt. Combineer Marsala met zachte natuurtinten, zoals beige of taupe. Ook kan je het gerust combineren met donkere kleuren, zoals bruin en zwart. Kort samengevat is het dus een kleur waar je veel mee kan! 

Als je niet een compleet kledingstuk wil dragen in Marsala, kan je natuurlijk ook kiezen voor mooie en subtiele details, zoals sieraden. Ook zal de kleur veel terugkomen in make-up, dus zorg ervoor dat een lippenstift in de kleur Marsala niet in je make-up tasje ontbreekt! 

              Oorbellen €65,-                              Schakelarmband €12,95                                   Ring €45,-

 

Marsala is vernoemd naar de gelijknamige Italiaanse rode wijn. Deze wijn wordt gemaakt in de buurt van de plaats Marsala op het Italiaanse eiland Sicilië. Laat dus niet alleen je wijnglas rood kleuren, maar breng Marsala ook aan in je interieur, kleding en make-up!

 

 

Deze blog is geschreven door Fleur van der Sanden