Al het gefeest is weer voorbij, en alle ravage die was aangericht in huis is weer opgeruimd. Je kijkt eens rond in je huis, en je denkt; “ik was toch bezig met opruimen, waarom zou ik niet mijn hele inrichting volledig omgooien?” Die oude meubels van je moeder kunnen eigenlijk ook echt niet meer. Is het niet eens tijd voor een nieuwe bank? Of wat bijzondere stoelen die het geheel net wat meer pit geven? Of misschien ben je eindelijk wel eens toe aan een nieuwe eettafel. Toch best een opvallend ding, dus het mag best een pronkstok zijn. Maak dus maar wat ruimte op de zolder, want jouw stekkie is klaar voor wat nieuwe meubels!

 

 

Is een complete metamorfose van je huis toch niet echt helemaal jouw voornemen dit jaar? Ook met slechts wat nieuwe woonaccessoires kun je een verrassende nieuwe sfeer in huis creëren. Je kunt bijvoorbeeld een leuk kaarsenplateau samenstellen op een dienblad. Hier kun je de tafel leuk mee aankleden! Kaarsjes aan, en je hebt een gezellige sfeer in huis. Het is immers nog steeds winter, dus maak de dagen binnen zo fijn mogelijk.

Maar gelukkig komt de lente er over 2 maanden alweer aan. Pasteltinten zijn helemaal lente-proof, en zijn mooi met elkaar te combineren. Ben je hier geen fan van, dan kun je ook voor hout-tinten gaan. Deze passen namelijk bij ieder seizoen!

 

1. Zitzak Nest - bruin €549,00 2. GLOWING BLOSSOM €249,00 3. Boom Bo fluor roze randje €129,00 4. SOOOP, frost/semi-transparant €14,95 5. Dromenvanger 'Sweet Pink' €69,40 6. Recycleservies €59,95 7. 4 Servetringen € 45,00 8. Mand Mohammed € 27,95

 

Waar je je fantasie ook op kunt loslaten zijn de muren. Verf een muur in een kleur waar jij blij van wordt, en decoreer hem met bijpassende poster in een mooie lijst. Of hang een plank op waar je je favoriete spulletjes op kwijt kan. Zo kan je huisje er ineens heel anders uitzien! Ook muurstickers zijn leuk om een bepaald gevoel neer te zetten.

 

Kapstokhaken met muursticker €99,00       Nol kinderklok €64,95              Poster 'You are my happy' €12,95

 

Of je nou voor een grote verandering gaat of liever wat kleine dingen aanpast; we zitten de aankomende maanden nog binnen, dus maak er een feestje van! Decoreer je huis even net wat anders, maar wel waar jij je comfortabel bij voelt. Verwen jezelf met nieuwe mooie spullen voor jouw paleisje, en voel je de koning te rijk!

 

Deze blog is geschreven door Nadine van Osch