Op zoek naar een vrolijke boost voor de kinderkamer zonder gelijk de hele boel overhoop te zetten? Een verandering aan sfeer in je interieur kan al snel met kleine details, die op het eerste oog niet zo’n groot effect zullen hebben maar toch invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van de ruimte. Verander bijvoorbeeld de kussens van de kinderkamer of vervang de lampenkapjes, zonder direct de muren een andere kleur te verven. Ook kun je accessoires toevoegen zodat de kinderkamer een kleine kijkdoos wordt waar je in kunt zitten en als je rustig gaat zitten en kijkt is er in elk hoekje wel iets te zien is.

Kijk bij het aanpassen van de kinderkamer in ieder geval goed naar de belangstelling en leeftijd van je kind. Welke behoeftes zijn er? Is tekenen een grote hobby of gaat de voorkeur meer uit naar bouwwerken van blokken en lego, dan is er nl. meer behoefte aan vrije werkruimte. Of houd je kind van verkleden en zich om te toveren tot een prins of prinses? Dan zijn deze speelse spiegels van SEMdesign een echte must have.

   

                                Prins & Prinses

Met kleine krijtjes kun je jezelf zo mooi maken als je wilt. Door je eigen krullen of kroontje te tekenen op de spiegel zelf, want jij bent immers de mooiste in het land!

Opkop heeft veel inspiratie voor de stoere jongens en zo is er o.a. een breed assortiment aan stijlvolle producten voor de jongenskamer. Zoals deze hangende lampenkap en het grijze kussensloop met sterren. Stijl het bed af met een blits kussen van luxe fleece. Heerlijk zacht van kwaliteit dus uitermate geschikt voor een kussengevecht!

    

           Lampenkap                        Hoeslaken                               Kussen

Het aller-leukste is natuurlijk om je kiddo te laten mee bepalen over zijn/haar kamer. Kleine keuzes qua kleuren of de voorkeur voor bepaalde kleuren. Zo kan je goed in kaart brengen welk thema je wellicht wilt doorvoeren in hun slaapkamer en wordt deze kinderkamer een ruimte die qua Style helemaal past bij jouw kind. Wie weet kiest je uk dan ook wel voor deze bijzondere vloerkleden van StudioMood.

    

                                                     Kleed Mus

Dit kekke vloerkleed van wolvilt is geïnspireerd op de oer-Hollandse huismus en geeft de kinderkamer een heerlijke huiselijke sfeer waar jouw kind zich prettig bij voelt. Het is een ideaal speelkleed voor kinderen en door de dikke kwaliteit wolvilt ook als prikbord aan de muur te gebruiken. Mooie tekeningen en leuke foto’s aan de wand van jouw kind zorgen ervoor dat de slaapkamer of speelkamer een eigen finishing touch krijgt.

Dit blog is geschreven door Yvonne van Hip & Blizz