Van onmisbaar zwart tot ‘Olympian blue’!

Houd je van zwart, dan is aankomende winter jouw winter! Zwart is dit seizoen weer heel nadrukkelijk aanwezig. Deze winter kleden we ons dus van top tot teen in het zwart, voor elke gelegenheid. Verder wordt zwart natuurlijk gecombineerd met vrolijke, felle modekleuren. Combineer chique zwart met mooie sieraden en je outfit is af!

blog zwart      blog zwart


Degene die toch meer van kleur houden, geen paniek! Naast zwart gaan we een rijk kleurenpalet zien deze winter. Bruin en groen komen terug en vormen samen met bordeauxrood een warme combinatie. Koude kleuren als paars en blauw zorgen voor een moderne look.


Groen, in alle soorten waarin we de kleur maar kunnen bedenken!


Groen is deze winter een populaire kleur. Van legergroen, zeegroen, bosgroen tot smaragdgroen. Deze kleur is heel mooi te combineren met zwart, maar voor een meer herfstige look ook erg goed te combineren met bruin. De kleurentrends zijn van toepassing op je hele look. Met een mooie sjaal of riem maak je je outfit compleet.

blog groen      blog groen


Paars is mode, luxe maar paars is vooral vrouwelijk en passioneel

Naast groen is paars een opvallende modekleur deze winter. De titel zegt het al: paars is vooral vrouwelijk en straalt zelfverzekerdheid uit. Combineer paars deze winter met zwart -en blauwtinten en creëer een moderne look. Voor degene die paars toch iets te gedurfd vinden; je kan de kleur ook subtiel terug laten komen in je outfit. Mode accessoires en make-up kunnen veel voor je outfit doen.

blog paars      blog paars


‘Olympian blue’

Ook zie je dat blauw helemaal terug is deze winter. Volgens kleuren reports staat ‘Olympianblue’ zelfs in de top 10 van de modekleuren van dit najaar. Bij deze kleur moet je denken aan kobaltblauw, maar dan net iets zachter. Verder zien we veel andere blauwtinten, waaronder koningsblauw, elektrisch blauw en ijsblauw. Volgens ons is blauw het beste te combineren met zwart. De basis voor elke garderobe deze winter!

blog blauw     blog blauw


Mandarijnoranje

Last but not least: de mandarijnkleur is een kleur die seizoenen lang meedoet in de mode en ook deze winter de collecties een fris tintje geeft. Deze kleur is goed met andere kleuren te combineren. Ga voor een warme winterlook door het te combineren met bordeauxrood of chocoladebruin. Maar deze kleur is ook goed te combineren met felle kleuren als rood, paars en geel.

blog oranje      blog oranje

Naast al deze kleurentrends, blijven neutrale kleuren als basis natuurlijk een must. Deze neutrale kleuren kan je zowel apart als in combinatie dragen met de andere modekleuren. Daarnaast zien we ook dat goud en zilver sterk aanwezig zijn dit seizoen, ondanks dat het niet officieel kleuren zijn. Goud en zilver komen veel terug in mode accessoires, je kunt ze dit seizoen zelfs met elkaar combineren! Genoeg kleur en mogelijkheden dus om je te inspireren voor deze winter!

 

Deze blog is geschreven door Sarah