Kids, full of life!

Je mobiel of smartphone is eigenlijk niet meer weg te denken niet waar? Toch kan ik me nog heel goed herinneren wanneer de eerste mobiele telefoons kwamen. “Surfplanken” zouden we ze nu noemen! Maar hip en bij de tijd dat het was.

Kids van nu gaan zoveel sneller mee met alles. Groeien op in een ander tijdperk van communicatie. Niet te vergelijken met 20 jaar terug. We zijn het gewend om altijd bereikbaar te zijn, snel informatie tot je te kunnen nemen en super als je net die te gekke foto snel kunt delen met wie je maar wilt.

Nieuwe tijden zetten ook weer aan tot verfrissende creativiteit, aangezien een ander tijdperk vraagt om nieuwe producten. Dus ja, ook veel kids hebben een mobieltje. Super handig vind ik zelf, en de kids ook, want zo kunnen ze even bellen om te vragen of dat ene vriendinnetje een broodje mee kan eten tijdens de pauze. Of om te zeggen dat ze na school direct meegaan met een vriendje, ''ja hoor ik zie je wel rond 17.00 uur!''.

Loslaten, zo kunnen ze groeien en vrij zijn met hun eigen energie die ze hebben. Zo vrij en zo vol van leven, dat was voor mij het thema van deze mobiel hoesjes:

“Full of Life”

Want dat zijn kids! Puur, onbevangen en verwonderd door de kleinste dingen. Kijk naar een tekening van kinderen, zie de kleuren, alles is mogelijk! Een mooie boodschap…

Dit mobiel hoesje “Full of Life”, laat ook zien dat alle kleuren en dessins samen kunnen gaan!

mobiel hoesje full of life full of life

Een mooi en handig satijnen lint met sleutelhanger. Dus heb je geen mobiel, dan is dit gewoon een schattig tasje voor bijvoorbeeld een portemonneetje. 

Ook Fluffels heeft inspiratie voor de mobieltjes! Zo is Zumba het monster ontstaan!                 
Een grappige hanger voor aan je mobieltje!

 fluffels mobielhanger

 

 

 

 

 


Deze blog is geschreven door Yvonne van Hip & Blizz