Een huis is een plek waar je je thuis voelt na een lange dag werken, een plek waar je lekker de hele zondag in je pyjama kan rondlopen, een plek waar je vrienden gezellig aanschuiven aan tafel en een plek waar je na een vakantie weer graag naar terug wilt.

Iedereen heeft andere ideeën over ‘het ideale huis’. De een ziet zichzelf het liefst wonen in een klein hutje op het strand, terwijl de ander juist wegdroomt bij het idee van een grachtenpand midden in de stad. Ook qua inrichting heeft iedereen een eigen smaak. Maar voor mij geldt: Keep it simple. Basic kleuren zoals wit, grijs en hout, met hier en daar een opvallende accent zoals een felle kleur. Zo komen je woonaccessoires en meubels het mooist tot z’n recht.

       

                     

   Tijdschrifthouder          Hangende vaas                         Stoel                     Plaid

 

Ook natuurlijke producten zoals wol en hout zorgen voor een mooi effect in huis. Ze zorgen voor een rustig geheel en in combinatie met groen waan je, je buiten in de natuur.

    

Maar met alleen kleuren en materialen ben je er nog niet. Een huis krijgt dat echte thuis gevoel door de juiste accessoires. Een stapel boeken, bosbloemen op de tafel, vrolijk servies of sprekende kussens op de bank. Deze kleine dingetjes kunnen van een bij elkaar geraapt zooitje meubels een geheel maken of en strak en saai Ikea huis persoonlijkheid geven.

 

Een veel geziene trend voor in huis dit seizoen is de wand met lijsten. Dit is de ideale manier om van een kaal stuk muur iets persoonlijks te maken. Je kunt er helemaal je eigen invulling aan geven. 
Koop een paar lijsten, allemaal in dezelfde kleur of juist niet en vul deze met posters, tekeningen, foto’s of affiches. Alleen maar lijsten met een rode inhoud, alleen maar quotes, alleen maar foto’s in het zwart wit, alleen maar tekeningen.. de keuze is helemaal aan jouw! Een mooie manier van tentoonstellen of om herinneringen altijd in het zicht hebben.

 

       

Sfeermaker nummer 1 in huis: verlichting! Eigenlijk sta je hier niet echt bij stil, maar als je de met TL verlichte snackbar instapt weetje dat de sfeer ver te zoeken is. En daarom is een mooie lamp een belangrijk accessoire in huis. Kijk maar eens naar deze exemplaren. Mooi licht en een lust voor het oog.

             Muurlamp                           Spiraallamp                          Hanglamp peer                          Hanglamp

Dus keep it simple, maar zeker niet saai!