De kleuren voor komend voorjaar zijn opvallende kleuren met complementaire combinaties. Enkele voorbeelden zijn: zeegroen met turquoise gecombineerd met geel óf blauw gecombineerd met oranje. 
Qua materialen zien we veel basics en grove structureren. Zoals: sisal of grof geweven wol en vilt is ook iets wat we veel zullen zien in meubelstoffen. De materialen en stoffen hebben voornamelijk rustige natuurlijke kleuren, zoals verschillende kleuren bruin en grijs. 

Black out:

Hoewel deze interieurtrend er wat duister uitziet is deze ook erg verleidelijk. De sfeer is mysterieus, misschien zelfs een beetje gothic-achtig. Zwart is dan ook de basiskleur. Accenten in wit, metallic, bloedrood, paars en legergroen doorbreken het donkere palet en zorgen voor spanning. Grillige en kunstzinnige vormen zijn kenmerkend, daarnaast zie je veel klassieke en licht barokke vormen. Metaal en zwart hout zie je veel als basis voor de meubels. Leer, satijn, suède, velours en (namaak) bont worden gebruikt voor de sfeer en afwerking. Stoffen als leer, bont, en satijn malen het geheel chique. Reptielen op het behang en verschillende zwarte stoelen mogen niet vergeten worden.


collage 3
Wijnrek Himal 9,95, Vloerkussens Croco €229,00, Loveseat Gemini Jeans €1.750,
Flower explosion plaid €250, Hall stand €289, Schalenset 335.
 
 

Play it: 
Achter deze woontrend zit een motto: ‘Een huis is om in te wonen, een interieur is om mee te spelen.’ Deze woontrend heeft een mix van functionaliteit, creativiteit en humor. De basis van deze trend is zwart-wit gecombineerd met tinten blauw en verschillende accenten rood en koper. Strakke vormen en lijnen domineren, maar speel af en toe ook met ronde vormen. Tafels en stoelen zijn speels, van oude kleding, een schommelstoel of een stoel geïnspireerd op een tol bijvoorbeeld.Collage 4
Kussen sunny hunny sneakerstyle €35, Lamp Spiral €199, Fauteuil Got Mail €1250,
+++Tafel €899, Draken vuurkorf €295, Flame IT kandelaar €495.
  

Blog door: Eva Hendrix

Share