Nog even en dan zit het jaar er alweer op, time flies when you're having fun! Om een kroon op dit mooie jaar te zetten sluit je natuurlijk af met de feestdagen die je doorbrengt met je familie en vrienden. En voor al die lieve mensen om je heen wil je toch zeker wel iets extra’s doen? Tijd voor cadeaus!

Maar hoe weet je nou wat je moet geven aan iemand die alles al heeft? Neem de persoon in kwestie in gedachten en ook al ken je hem of haar heel goed, soms helpt het om even wat steekwoorden op papier te zetten. Bijvoorbeeld: Anne is creatief, chaotisch, ze houdt van mooie dingen en ze is vaak onderweg. Wat denk je bijvoorbeeld van het mooie houten telefoonhoesje ‘Art Should’ van Creative Use of Technology? De tekst achterop is inspirerend en het is een mooi afgewerkt product. Dan nog een laatste check: vind je het zelf mooi? Het beste is om iets te kopen waar je zelf blij van zou worden. Et voilá: je cadeautje is gegarandeerd een succes!

Riem van Kazmok €39.95
Porseleinen hanger met ketting van Imre Bergmann €17.50
Tasje Tuutje van Tesj €49
Fietskrat van TWO-O €44.95
iPadhoes van Vorya €67
Kussenhoes Parkiet van Windstilte €39.90
Telefooncase voor iPhone 5 van Atelier Begin €21.95
Knuffel Olifant gehaakt van Fair and Cute €32.95

Je koopt natuurlijk niet zomaar iets, je wilt wel origineel blijven. Wij hebben voor jou een aantal inspirerende cadeaus op een rijtje gezet. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, neem dan een kijkje op de website van Markita. Er is keuze uit producten van meer dan 200 originele ontwerpers. Gewoon al door even verder te kijken en niet iets te kopen wat duidelijk afgezaagd is en in iedere winkel te koop is, maak je iemand zeker heel blij!

Neem ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina's: Kerstcadeaus, cadeaus onder de 25 euro, cadeaus onder de 50 euro of bekijk ons online winter magazine

 

 Deze blog is geschreven door Sofie Langenberg