Een baby is altijd een wonder op zich. Vooral als het je eerste is. Met enorme blijdschap komt ook veel voorbereiding bij kijken. De kinderkamer, babykleertjes, verzorgingspullen, er komt een hoop bij kijken! Veel moeders beginnen daarom ook op tijd met het inslaan van babyspullen, om zo de zwangerschap makkelijker te maken en daar meer van te kunnen genieten. Of het nou om je eerste zwangerschap gaat, of de tweede of de derde, de babykamer blijft een klus. Deze week ga ik je inspireren met de allerleukste babyspullen om zo hopelijk wat stress van je schouders weg te nemen!

babyelephantpillow

Laten we beginnen met de babykamer. Zodra je het geslacht van je baby weet kan het shoppen beginnen! Maar wat als je het een verrassing wilt houden… Met houten meubels kun je een babykamer altijd neutraal houden. Zo kun je op tijd beginnen en ziet je baby kamer even prachtig uit! Bekijk een paar voorbeelden hieronder en laat je inspireren door deze leuke kindermeubels!

babymeubels  

  Kinderfauteuil € 49,50          Vervain € 475,75              Peuter Stoeltje € 69,00        Stoer Ledikant € 695,00 

Nu dat de kamer af is, kun je je op de details richten. Vooral in de eerste maanden van je baby’s leven zijn baby accessoires erg belangrijk. Denk daarbij aan baby baddoek, luiertas of knuffels om je kleintje rustig te houden. Hier volgt een samenstelling van een paar leuke baby accessoires!

babyaccessoires

 Draagdoek € 89,00     Speendoek € 12,50   Handdoeken € 26,95   Rammelaar € 15,00   Mini Luiertas € 34,95 
 

Het allerleukste gedeelte aan het krijgen van een baby, zijn de ontelbare soorten aan babykleertjes! Ook daarvoor heb ik een selectie voor je gemaakt. Wat vind je ervan? 

babykleding

    Sweater € 26,95         Elefant Blue € 16,95   Romper Smile € 29,50  Slofjes € 21,95       Beanie 90's € 12,95   

Met de allerleukste accessoires voor je baby, kun je nu volop genieten van je tijd samen met je kleintje. Laat de stress achterwege en geniet van elk moment samen!