Ben jij er al klaar voor? Voordat je het weet is het weer Pasen. Heb je de pastelkleurige woonaccessoires al ingeslagen? Heb jij al afspraken gemaakt voor een familiedagje op zondag? Welke trends zijn er dit jaar eigenlijk rondom Pasen? Een beetje inspiratie is altijd handig om je voor te bereiden op de feestdagen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het samen zijn en de gezelligheid. 
 

 


We gaan meestal naar buiten met de paasdagen en genieten van het weer. Je
kleding moet daar natuurlijk helemaal bij passen. De donkere kleuren kunnen de kast weer in en de zachte kleuren mogen weer uit de kelder gehaald worden. Ook die ene tas die je ooit gekocht in een zacht gele kleur kan weer gebruikt worden. Bovendien kun je die dan ook mooi gebruiken voor het verzamelen van alle paaseitjes die je gaat zoeken!

 

1. Toverfee romper €14,95 2. Gele handtas €199,00 3. Sjaal met leer €119,95 4. Roze ballerina's €69,99 5. Tshirt €32,95 6. Lichtgroene schoudertas €130,00 7. Sjaal €85,00


Ook je interieur kan een paassfeer krijgen. Denk bijvoorbeeld aan paaskransen of mooie paastakken. Je kan natuurlijk ook uitpakken met het dekken van je tafel. Mooie, unieke eierdopjes of een prachtige tafelloper om het net dat extra zetje te geven. Ook kun je op tafel een soort paasstuk maken, net zoals je dat ook met Kerstmis doet. Waarom alleen met Kerstmis uitpakken als het ook met Pasen kan!
 

Ondanks dat je heel veel zelf kunt maken van de natuur, zijn er altijd nog leuke woonaccesoires te vinden. Denk aan leuke eierdopjes of een unieke bestekhouder. Ook kun je aandacht besteden aan kussens of plaids. Geel is natuurlijk de kleur van Pasen en dit geeft dan ook meteen een fris en zomers gevoel. 

                Bestekhouder €7,50                       Eierdopje set van 2 €22,00                   Kussen €37,50


Pasen kan niet snel genoeg beginnen want jij bent nu helemaal voorbereid. Uiteindelijk gaat het om het gezellig samenzijn met familie en vooral veel (chocolade) eieren eten, maar het is ook een goed excuus om jezelf en je huisje wat extra te verwennen. 

 

 

Deze blog is geschreven door Milou Dunk