De winter kunnen we eindelijk achter ons laten want overal zijn weer bloembollen te koop. Het voorjaar is niet compleet zonder een mooie bos bloemen in je huis. Ze zijn er tegenwoordig in alle geuren en kleuren en met een mooie vaas erbij is jouw interieur helemaal compleet.

En als je liever langer van bloemen geniet, kun je natuurlijk ook producten kopen die langer leven. Denk bijvoorbeeld aan stickers of kussens met bloemenprint. Je woonkamer is dan net zo fleurig als met echte bloemen. Bovendien kun je ze ieder jaar hergebruiken, maar we gaan natuurlijk liever weer shoppen voor fleurige kussens.

1. Bloemenstickers €19,00 2. Vaas €17,95 3. Samsung Galaxy S3 hoesje €35,00 4. Rompertje €11,95 5. Tankini top €63,50 6. Hangende vaas €105,00 7. Kussen met bloemenprint €21,00

 

Waarom alleen bloemen in huis halen, als je ze ook met je mee kan nemen? Bloemenprints zijn helemaal hot dit jaar en daar kun je dan ook goed gebruik van maken. Denk aan een jurkje met bloemenprint of misschien wel een paar schoenen. Tegenwoordig vind je in iedere winkel wel iets met een bloemenprint. 

Als je het liever wat subtieler aanpakt, kun je natuurlijk ook sieraden kopen met een bloem of een bloemenprint. Zo kun je een outfit opfleuren met kleine details. Een ring met een grote ring is bijvoorbeeld al een statement, maar vergeet vooral de kettingen niet. Daarmee vrolijk je niet alleen je outfit me op, maar ook je uitstraling naar anderen toe. Bloemen maken toch iedereen vrolijk?

               Ring €215,00                                     Ketting €52,95                             Oorbellen €135,00

 

Je kunt er niet omheen dit jaar. Bloemen zie je overal. Of dat nou in je nieuwe vaas of verwerkt in je fashion outfit. Éen ding is zeker: we worden er allemaal vrolijk van!

 

 

Deze blog is geschreven door Milou Dunk