Deng! wordt gerund door Daan en Sjors, twee meiden met een passie voor leuke dingen. Leuke dingen doen, ondernemen en ontwerpen. Het resultaat is hun stoerekist! Door het succes van deze zelf ontworpen speelgoedkist is Deng! geboren, een label met te gekke kindermeubels als stoelen en tafels, banken en kasten, krukken en poefen en stoere kinderbedden. Hou je van strak? Of juist van vintage? Deng! heeft een uitgebreide collectie kindermeubels in verschillende stijlen. Maak de kinderkamer gezellig en pimp hem met hippe accessoires als kussens, sloophout fotolijsten en onwijs mooie quilts. Vernieuwend en verrassend. Dat is deng!

Deze week in de Maker Achter Het Product een interview met Danielle en Georgine van Deng.

Deng!

 


    ‘Opbergkisten genoeg, maar niet één strakke en ook stoere kist te vinden die leuk          
staat in de woonkamer. We zijn zelf aan het ontwerpen geslagen en zo is                      de stoerekist ontstaan'.

 

 


Wie zijn jullie? Vertel wat over jullie zelf..

Wij zijn Daan & Sjors, beide 35 jaar en moeder van twee kinderen. Wij kennen elkaar uit de kledingbranche en wisten meteen wat we aan elkaar hadden. We vullen elkaar goed aan en runnen met veel passie en plezier deng!

 

kastStoel

Kroon speelgoedkist € 179,-           Loungestoel Sloophout € 54,95            Speelgoedkist Driftwood € 119,- 

Wanneer zijn jullie gestart met ontwerpen en waar komt de naam vandaan?

in 2013 zijn wij deng! begonnen, een webshop met hippe kindermeubels en accessoires. De stoerekist is ontworpen in 2011 en was meteen een succes. Wij zijn beide moeder van twee kids en hebben ervaring met veel, heel veel rondslingerend speelgoed. Opbergkisten genoeg, maar niet één strakke en ook stoere kist te vinden die leuk staat in de woonkamer. We zijn zelf aan het ontwerpen geslagen en zo is de stoerekist ontstaan. Deze is inmiddels in 5 standaard kleuren te verkrijgen. Maar ook zelf te ontwerpen met bv een geboortekaartje of naam. Of die hele stoere monsterkist! De naam deng! klinkt lekker, ziet er hip uit en het verhaal erachter is grappig....we kwamen er naderhand achter dat onze namen erin zitten: Danielle EN Georgine.

WerkWerk

Wat doen jullie nog meer naast ontwerpen?

Naast het ontwerpen zijn wij druk bezig met het onderhouden van onze webshop, we doen alles zelf! En op zoek naar hippe net even anders dan anders meubels en accessoires van onder andere sloophout. In onze vrije tijd doen we graag leuke dingen met de kids en houden we beide van een lekker hapje en drankje.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

We laten ons graag inspireren tijdens een van onze stedentrips en ook Pinterest is een favoriet,

Kist Sloophout € 84,95                                       Ster kist € 179,-


Wat betekent ontwerpen voor jullie?

een van de leukste dingen van zelf ontwerpen zijn de enthousiaste reacties van klanten die ons spontaan mailen en foto's sturen.

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

Momenteel zijn we bezig met het ontwerpen van een bureau en een stoeltje. De tekeningen zijn gemaakt en er wordt nu een monster van gemaakt.


Interview door Kirsten van Beuzekom

In “De maker achter het product” vragen we onze ontwerpers het hemd van het lijf. Om jou meer achtergrondverhaal te geven over de producten op Markita. Dat maakt het juist bijzonder: wie heeft het product gemaakt? Waar komt het vandaan? En wat is het verhaal?

 

 

 

Blog door Kirsten van Beuzekom