Eindelijk komt de zomer dichterbij. De zon, waar we zo lang op hebben gewacht begint met schijnen en de temperaturen stijgen. Nederland gaat massaal naar buiten. Iedereen is vrolijk, de terrassen en parken stromen vol en uit de achtertuinen komen heerlijke barbecue geuren. Tijd voor een dag in het park!

Barblade €17,95, Bottle wine bag €47,-, Kampvuur €125,-, Leren shopper €299,-, Tipitent €79,95, Houten zonnebril €119,95, Deken €329,95

Je tas zit vol lekkere hapjes en het stokbrood steekt er gezellig uit. Je zoekt een mooi plekje in de zon en spreidt het kleed uit. Voor de kids zet je een tipitent op zodat ze lekker kunnen spelen. Als je eenmaal zit zet je, je zonnebril op en geniet van de zon en de wijn, die lekker koel is gebleven door de handige koeltas. Na wat uurtjes zonnen is het tijd voor de hapjes en natuurlijk de barbecue. Want wat is een mooie zomerdag zonder barbecue? Worstjes, sateetjes, vis alles smaakt en ruikt even lekker.

 

Je ligt fijn uit te buiken van de heerlijke barbecue als de zon langzaam minder fel wordt en de temperatuur begint te zakken. Sla lekker een dekentje om je heen of steek gezellig een kampvuurtje aan om zo lang mogelijk te genieten van deze mooie dag! 

De buitenmat van Chillaaz is ideaal voor een dagje in het park. En de vuurkorf van Maandag meubels houdt je nog lang warm.

 

Deze blog is geschreven door Paulien Tak.