De zon zegt vaarwel en de bladeren beginnen te vallen. De lucht wordt grauw en de vogeltjes verlaten ons voor warmere streken. Langzaam maar zeker halen we die heerlijk dikke trui uit de kast en een heerlijk warm deken wordt een dagelijkse must. Als je herfst hoort, denken de meeste Nederlanders aan regen, fietsen door de regen en natuurlijk natte kleding door de regen. Als ik herfst hoor, denk ik aan het geluid van regen op het raam terwijl ik op de bank met mijn aller dikste deken een boek zit te lezen. Of aan die heerlijke kabeltrui die mijn oma speciaal voor mij heeft gebreid wat ik stiekem alleen maar binnen draag! Er zijn zoveel mooie warme voordelen aan de herfst die op je zitten te wachten….Vandaar dat wij ons deze week hebben gericht op een knus en warm interieur, om de herfst voor jou een nieuw betekenis te geven.

Herfst sfeer

Om in de herfstsfeer te komen kan soms lastig zijn maar daar ga ik je bij helpen! Wanneer de bladeren loslaten en de straten bedekken, zie je een zee aan warme kleuren. Pompoen oranje, chocolade bruin, of mosterd geel komt in me op als ik aan herfst denk. Warme kleuren wat een knus en warm gevoel uitstralen. En welke plek hoort nou meer knus en warm te zijn dan je eigen huisje. Met kleine aanpassingen is je interieur 'herfstproof'! Hieronder heb ik zorgvuldig een paar woonaccessoires voor je uitgezocht wat echt herfst uitstralen!

 

meubels herfst

              Poef € 149,00             Dienblad Hout € 78,00       Tapijt Aicha € 139,00      Poef Coral € 119,00  

 

Nu dat je huis herfst uitstraalt, is het tijd om ervan te genieten! Wanneer het buiten hard regent en de wind alle kanten op waait, wil je niets liever dan binnen zitten. Om daar optimaal van te genieten, versier je comfort zone met de meest comfortabele en makkelijke accessoires ooit: kussens. Met een paar rijk gekleurde kussens, tover jij je toevluchtsoord om in een herfstparadijs waar warmte en knusheid heerst! 

 

kussenscollage

       Kussen Bunnu € 46,95        Knoopkussen € 52,00      Kussen Stripe € 25,00       Kussen Teracotta € 35,00  

 

Met een 'herfstproof' interieur , ben jij helemaal klaar om de herfst vanuit een nieuw perspectief te bekijken en volop te genieten. En alsof dat niet genoeg was, denk maar eens aan wat de herfst allemaal mee brengt voor in de keuken…Hmmm het is heerlijk herfst! Klaar om te genieten?

pumpkin