De koude winterdagen komen er weer aan, met nog veel koudere nachten.. brrrr. Maak het jezelf zo aangenaam mogelijk met een lekkere kop warme chocolademelk of thee en een goed boek. Of lekker voor de tv met een gezellig familieprogramma. Als het donker is en de ijsbloemen op de ramen staan, is het tijd om je huissokken en je joggingbroek aan te trekken en de hele avond niet meer van de bank af te komen!

 

 

Kun je je minder goed in je eentje vermaken? Nodig dan je beste vrienden uit, en maak er samen een gezellige avond van met lekkere hapjes en een wijntje. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Of wat dacht je van een avondje ouderwets spelletjes spelen met het gezin? Laat die kids maar eens achter de computer vandaan komen!

 

 

1. Presentatieplank "Yfke" €39,00 2. Zitzak Nest - bruin €549,00 3. Striped v-neck cardigan €70,00 4. Mok - High Above €18,90 5. Alpaca plaid pastel gestreept roze/grijs 'Kuychi' €169,00 6. Handgebreid Kussen -Terracotta €35,00 7. Kruikzak light brown/white €29,95 8. Wollen slofjes wit €21,95

 

Er zijn genoeg fijne producten te vinden om het ‘cosy’ gevoel naar boven te laten komen. Zoals een leuke mok voor een warm drankje, fijne plaids en kussens of een heerlijk warme trui. En wat zeker niet mag ontbreken: kaarsen! Ideaal voor een romantisch avondje, of gewoon om een lekker knus wintergevoel neer te zetten.

 

 

Avondrust plaid patent grijs €179,95        Kandelaar XXL €350,00                       Schoonebeeker €200,00

 

Dus neem de tijd voor je gezin, je vrienden en niet te vergeten; jezelf! Installeer je met lekkere hapjes, een tijdschrift of boek en een dekentje op de bank en zet je hoofd op stand ‘genieten’. Zo zijn die donkere winteravonden zo erg nog niet..

 

 

 Deze blog is geschreven door Nadine van Osch