Na de eindeloze herfst - want winter is het niet echt geweest dit jaar - is het nu weer tijd voor de lente! Uit een onderzoek van de Gemeente Amsterdam is gebleken dat de terrassen met mooi weer voller zitten dan op dagen dat het regenachtig is. Dat hadden wij zelf ook al bedacht. Nu we volop genieten van de eerste zonnestralen van 2014 is het tijd om lekker naar buiten te gaan! 

 

Is het al bijna rokjesdag? Tijd voor barbecues? Of kunnen we al zwemmen in zee? Nee, het is nog geen zomer. Maar we kunnen wel weer naar buiten zonder er uit te zien als Michelin-mannetje. Buiten stil zitten zonder jas en zonder beschutting is waarschijnlijk nog wel iets te koud. Maar wat dacht je van buiten zitten met een fijne warmtebron als bijvoorbeeld een heater of een mooie vuurkorf van Maandag Meubels

 

Natuurlijk gaan we voor natuurlijk in de tuin. Zo'n boomstam staat toch veel leuker buiten tussen het groen dan een plastic tuinsetje? Of ga voor een lekkere hangstoel van Onthout, dat zit erg comfortabel. Lees je favoriete tijdschrift of misschien val je wel stiekem in slaap in het zonnetje. Gerandeerd dat je geniet van de frisse buitenlucht!

  

's Avonds koelt het vrij snel af buiten, dan ga je toch voor een zonnetje in huis? Kies voor gele kussens voor het ultieme vrolijke voorjaarsgevoel. De kleur geel zorgt voor warmte en tegelijkertijd voor een zomers gevoel. De kussens zijn trouwens ook erg leuk voor op een buitenbankje of een loungeset. Ga je voor een kleur? Leuk juist! Kies voor één kleur of een combinatie van een aantal tinten, zodat je zorgt voor een geheel. Verschillende tinten geel kunnen juist ook heel leuk bij elkaar staan.

 

Zodra je de vogels buiten weer hoort, weet je het zeker: het voorjaar staat voor de deur! En omdat we graag genieten van dat gevoel, geven wij vogels graag een thuis. Op Markita staan de leukste vogelhuizen en nestkasten

 Deze blog is geschreven door Sofie Langenberg