De eerste helft van januari zit er inmiddels al weer op. Hoe gaat het met je nieuwe voornemens? Ben je gestopt met roken, met snoepen of ben je begonnen met sporten? Nog niet? Het is nooit te laat voor veranderingen. Vaak als je eenmaal begint en dan doorzet, dan krijg je er zoveel voor terug. Wij weten ook heus wel dat vasthouden aan je gewoontes veel gemakkelijker aanvoelt. Maar: van uitstel komt afstel! Komt u maar, treed maar uit die comfortzone!

Een goed begin is het halve werk. Begin met iets kleins, maar toch positiefs. Eet gevarieerd en neem twee stuks fruit op een dag. Je zult merken dat je je al snel veel fitter begint te voelen. Want van de vitamines die in fruit zitten, krijg je ladingen energie en daardoor zul je meteen positiever in het leven staan. Het oog wil natuurlijk ook wat. Dus om met dit voornemen goed van start te gaan, begin je natuurlijk met het kopen van een mooie geschikte fruitschaal. En die staat het leukst op de eettafel wanneer deze helemaal gevuld is met fruit. Door alle kleuren en de prachtige designs van onze ontwerpers kom jij echt wel aan je dagelijkse dosis vitamientjes!

  

         Houten fruitschaal €129,-                            Hangschaal €47,-                                  Fruitschaal €85,-

Nu je één brok energie bent, kun je lekker gaan sporten. Tijd om je sportpas weer eens onder de dikke stoflaag vandaan te halen, je vooroorlogse hardloopschoenen te gebruiken en om te kijken of je je trainingspak nog past. Nadat je deze sprong in het diepe hebt gemaakt en je je in het zweet hebt gewerkt, is het wel weer tijd voor wat ontspanning. Want goed uitrusten is essentieel voor je spieren, maar ook mentaal nadat je je hersenen de hele dag gebruikt hebt op je werk. Als je je hoofd goed leegmaakt, dan slaap je waarschijnlijk ook beter. Neem iedere avond even de tijd om onderuit gezakt op de bank te liggen, een goed boek te lezen en te genieten van een kop thee.

Mocht je nog niet begonnen zijn met je goede voornemens, relax: 2014 is nog maar net begonnen! Je hebt nog februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december om er een prachtjaar van te maken. Het is nooit te laat om te beginnen!

  

            Kussen denim €79,95                                   Plaid €329,95                            Kussen Stone €57,95

 Deze blog is geschreven door Sofie Langenberg