Niets zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer. Maar om toch een blijvend zomergevoel te behouden: kies voor kleur! En dan zeker voor de fijne frisse blauwe groene tinten. Waan je even aan de tropische kust met deze zomerse accessoires

Tasje €130 - Oorbellen fluoriet €45 - Ibiza ketting €69,95 - Portemonnee mint €99 - Armband met oranje accent €21,95 - Houten telefoonhoes €54,95 - Collier howliet €69 - Sjaal €75

Deze fijne kleur staat bij iedereen prachtig, of je nou blond, bruin of rood bent. Elke outfit krijgt een zomers tintje. Mooi bij basic kleuren zoals wit, zand en zwart, goed te combineren met andere pastel tinten en als je een waaghals bent ga dan voor koraalrood. 

Turquoise staat voor rust en geluk en mintgroen is ontspannend. Daarom zijn deze blauw groene kleuren niet alleen geschikt voor een zomerse outfit, ook in huis staan ze prachtig. Je kunt verschillende tinten mixen maar het is ook goed te combineren met wit of als je iets stoerders wilt ga dan voor grijs. Kies je voor een hele muur dan kun je lekker wegdromen bij witte stranden een helderblauwe zee. Maar ook met wat accenten krijgt je huis een frisse boost. 

Tafelloper Windstilte €39,90                                             Muursticker Origami Zoo €24,95

Met deze kleur ziet alles er mooi en zomers uit. Maar laten we hopen dat de zon snel weer gaat schijnen want die modeaccesoires staan toch net iets mooier op een gebruinde huid en die tafelloper staat toch leuker op de tuintafel. 

Deze blog is geschreven door Paulien Tak en Sofie Langenberg.