Met een Hippe Tas op je rug klaar voor een nieuw jaar!

“Back to school” …..zomer vliegt voorbij en de eerste kids mogen volgende week al weer een stap zetten in een fris lokaal. Nog leeg want die ruimte mag ook dit jaar weer gevuld worden met mooie knutselwerkjes, tekeningen en misschien wel een wereldkaart voor groep 5 die voor het eerst aardrijkskunde krijgen. Vol bewondering en als kleine leergierige sponsjes zullen ze plaats nemen op de stoeltjes.

 Bij wie zou ik in het groepje zitten, wie is mijn maatje dit jaar? Even wennen aan de regels van de nieuwe juf en het ritme dat toch wel is verstoord tijdens de vakantie (wat ook lekker zo hoort!) weer oppakken.

Dan heb je nog de namen bij de haakjes waar de jassen komen en waar moet ik mijn tas toch plaatsen dit jaar?

Meestal gaat de broodtrommel nog wel even een jaartje mee, maar die tassen? Met zoveel leuks ben je het met je kids toch wel eens dat er een nieuwe mag komen!

Tata4Kids heeft oog voor wat kids leuk vinden en werkt graag met hippe stoffen met leuke combinaties. Zie bijvoorbeeld hier deze minishopper.

  Mini shopper

Die kleine dametjes weten behoorlijk wat ze willen, dus misschien past dit model beter bij hun style ;-). De Chickchic!. Wel voor aankoop even mededelen dat Mams hem dan ook af toe mag gebruiken! 

 

Tas vogel

Ook deze katoenen kindertasjes zijn echt schattig en vervaardigd van vrolijke stoffen!

Katoenen tasjes

  

Met een hippe kindertas op je fiets in de frisse wind op naar een nieuw schooljaar!
Veel plezier kids!


Deze blog is geschreven door Yvonne van Hip & Blizz