Ja-ha, we weten nu wel dat het weer koud wordt buiten. Het begint 's morgens al wanneer je met heimwee je bed uit stapt, even moed verzamelen. 'Tot straks, warm bedje..' Nadat je alle ochtendrituelen hebt afgevinkt ga je ervoor, hup de deur uit! Klaar voor een nieuwe dag! En dan begint het te regenen, met bakken uit de lucht. Pluizig haar en flinke kringen onder je ogen van je uitgelopen mascara, zodat je nog het meeste weg hebt van een panda. Op kantoor is het koud en donker. Als je naar buiten kijkt, zie je dat de regen nog steeds met bakken de lucht uitkomt. Fijn vooruitzicht? Niet bepaald, maar: we gaan er NU een positieve wending aan geven! Herfst wat heb je te koop?

Hoe gezellig is het dat de kachel weer aan mag? Ook heel fijn is het om met een dekentje op de bank te zitten met een grote mok thee. Maar het is nog veel gezelliger om lekker samen te eten met vrienden of familie. 

Op zaterdag- en zondagochtend nadat je heerlijk hebt uitgeslapen, is het tijd voor een uitgebreid ontbijt. Gezellig met de krant aan tafel zitten in je badjas, want buiten heb je toch niets te zoeken.  En om je huis knus te maken, heb je zeker deze fijne producten van Markita nodig!

VLNR: Kop en schotel Pure van Imre Bergmann €22.95Broodplank van Tas-ka €17.50Kandelaar 3Ljus van Storebror €50.75Blossom bord medium van Imre Bergmann €39.00Theeset van Onthout €175.00

 

 Deze blog is geschreven door Sofie Langenberg