Markita Blog

Design vloerkleden

17-04-2017

Je hebt mooie basic vloerkleden en er zijn design vloerkleden. Design vloerkleden komen voor in verschillende materialen, kleuren en prints. Doe hier inspiratie op voor een design vloerkleed bij jou thuis!

Categorie: Inspiratie

Dokterstassen hebben misschien een beetje een stoffig imago. We kennen het model tas vaak als bruin, groot en lomp in de hoek bij de dokter, maar anno 2017 is dit lang niet meer het geval! Dokterstassen zijn terug van weg geweest en sluiten lijn recht aan op de modetrends van nu.

 

Categorie: Inspiratie

Vitrinekasten

06-04-2017

Een vitrinekast is niet zomaar een kast. Nee, in een vitrinekast verzamel je mooie objecten en curiositeiten die gezien mogen worden. 

Categorie: Inspiratie

Industriele krukjes

06-04-2017

De trend van nu: Industrieel wonen! Een super veelzijdige trend. Er is namelijk een groot aantal materialen dat aansluit bij het stoere, ruige karakter van een industrieel interieur. De grootste spelers hierbij zijn steen, hout, staal en beton. In deze blog hebben we een aantal krukjes voor je geselecteerd die perfect aansluiten bij deze trend. 

Categorie: Inspiratie

Stoere tafels

24-03-2017

Wanneer we denken aan aan stoere meubels denken we bijna automatisch aan hout. Het materiaal dat bij meubels of woonaccessoires voor een super stoere look zorgt. Teak hout of eikenhout bijvoorbeeld, maar nog liever kiezen we voor meubels van steigerhout of sloophout. Dit hout heeft een rauw randje en zorgt zo voor dat instant stoere gevoel!

Categorie: Inspiratie

Hout is hot! Daar kunnen we niet meer omheen. Houten tafels, houten kasten en zelfs houten lampen, je ziet ze in diverse interieurs en woonstijlen terug komen. En ook het houten bankje is weer helemaal terug van weg geweest.

Categorie: Inspiratie

Design lampen

16-02-2017

Verlichting is de manier om eenvoudig sfeer aan je leefomgeving te geven. Met mooie sfeerverlichting, een aantal goed geplaatste leeslampen en diverse spotjes creëer je in huis een warme sfeer. In deze blog wordt de mooiste design verlichting voor je ‘uitgelicht’.

Categorie: Inspiratie

Landelijk wonen is een trend die al meerdere jaren mee gaat en zich steeds verder ontwikkeld. Je lampen kun je helemaal aanpassen aan deze stijl. Op deze manier creëer je met verlichting landelijke stijl en diverse meubels landelijke stijl een mooi interieur dat geïnspireerd is op het platteland.

Categorie: Inspiratie

Warme sjaal

27-01-2017

Sjaals worden tegenwoordig het hele jaar door gedragen. Maar Januari blijft toch wel de populairste maand van allemaal. Het is koud, grijs en nat buiten, dus pakken we ons zelf zo goed mogelijk in met lekkere warme sjaals.

Categorie: Inspiratie

Ringmaat bepalen

20-01-2017

Een mooie ring komt eigenlijk pas echt goed tot zijn recht wanneer deze goed om je vinger past. Het is daarom belangrijk dat je bij het kopen van ringen de juiste ring maat kiest. In een winkel gaat dit gemakkelijk, dan pas je de ring gewoon even om. Maar online komt dit vaak net even iets nauwer. Daarom hier een aantal tips, zodat je altijd goed zit!

Categorie: Inspiratie

Oudere blogberichten