Markita Blog

Stoere tafels

24-03-2017

Wanneer we denken aan aan stoere meubels denken we bijna automatisch aan hout. Het materiaal dat bij meubels of woonaccessoires voor een super stoere look zorgt. Teak hout of eikenhout bijvoorbeeld, maar nog liever kiezen we voor meubels van steigerhout of sloophout. Dit hout heeft een rauw randje en zorgt zo voor dat instant stoere gevoel!

Categorie: Inspiratie

Hout is hot! Daar kunnen we niet meer omheen. Houten tafels, houten kasten en zelfs houten lampen, je ziet ze in diverse interieurs en woonstijlen terug komen. En ook het houten bankje is weer helemaal terug van weg geweest.

Categorie: Inspiratie

Design lampen

16-02-2017

Verlichting is de manier om eenvoudig sfeer aan je leefomgeving te geven. Met mooie sfeerverlichting, een aantal goed geplaatste leeslampen en diverse spotjes creëer je in huis een warme sfeer. In deze blog wordt de mooiste design verlichting voor je ‘uitgelicht’.

Categorie: Inspiratie

Landelijk wonen is een trend die al meerdere jaren mee gaat en zich steeds verder ontwikkeld. Je lampen kun je helemaal aanpassen aan deze stijl. Op deze manier creëer je met verlichting landelijke stijl en diverse meubels landelijke stijl een mooi interieur dat geïnspireerd is op het platteland.

Categorie: Inspiratie

Warme sjaal

27-01-2017

Sjaals worden tegenwoordig het hele jaar door gedragen. Maar Januari blijft toch wel de populairste maand van allemaal. Het is koud, grijs en nat buiten, dus pakken we ons zelf zo goed mogelijk in met lekkere warme sjaals.

Categorie: Inspiratie

Ringmaat bepalen

20-01-2017

Een mooie ring komt eigenlijk pas echt goed tot zijn recht wanneer deze goed om je vinger past. Het is daarom belangrijk dat je bij het kopen van ringen de juiste ring maat kiest. In een winkel gaat dit gemakkelijk, dan pas je de ring gewoon even om. Maar online komt dit vaak net even iets nauwer. Daarom hier een aantal tips, zodat je altijd goed zit!

Categorie: Inspiratie

Stapelringen zilver

20-01-2017

Stapelen maar! Sieraden stapelen, oftewel sieraden combineren, behoorde tot een van de grootste trends van 2016. En blijft, gelukkig, ook in 2017 veelvoudig te zien in het modebeeld. Diverse dunne armbanden om één pols. Fijne kettinkjes in verschillenden lengtes en natuurlijk ook ringen stapelen. Mix, match & combineer!

Categorie: Inspiratie

Kleine, fijne en subtiele sieraden zijn helemaal van nu. Of het nu gaat om een dun bandje om je pols of fijn kettinkje om je nek. Maar natuurlijk ook in je oor! Kleine oorbelletjes hebben in 2016 een enorme opmars gemaakt. Een trend die, het komende jaar zich sowieso verder gaat uitbreiden.

Categorie: Inspiratie

Armbanden, sommige zijn zo subtiel die draag je iedere dag. Sommige zijn vrouwelijk en elegant en weer andere zijn stoer. Stoere armbanden heb je voor dames en mannen en zijn enorm divers!

Categorie: Inspiratie

Waar je bij sieraden in eerste instantie misschien aan lieflijk en verfijnd denkt, zijn er op het gebied van kettingen anno 2016 ook diverse andere trends te spotten. Zo bijvoorbeeld de stoere kettingen voor dames.  

Categorie: Inspiratie

Oudere blogberichten