Markita Blog

Design stoelen

16-06-2017

Een design stoel geeft je huis karakter en sfeer. Design stoelen zijn tijdloos en raken dus niet snel uit de mode. In deze blog lichten we een aantal klassieke design stoelen uit samen met eigentijdse styling tips.

Categorie: Inspiratie

Dames laptoptassen

14-06-2017

De laptoptas is een echte allemansvriend. Waar vaste werkplekken tegenwoordig niet meer zo zelfsprekend zijn gebeurt het steeds vaker dat we onze laptop en andere werkbenodigdheden zelf meenemen. Een goede laptoptas is hierbij cruciaal.

Categorie: Inspiratie

Waar de rugzak voorheen vooral als schooltas werd gezien is hij nu niet meer weg te denken uit het modebeeld. Kinderen, maar dus ook mannen en vrouwen hebben de backpack volledig omarmd. Het aanbod is dan ook reuze! In deze blog tippen we een paar mooie exemplaren.

 

Categorie: Inspiratie

Uitgaanstasjes

10-06-2017

Een avondje opstap; dansen, naar de kroeg of bioscoop? Dan wil je niet steeds hoeven letten op al je spulletjes. Een uitgaanstasje is in dit soort situaties ideaal. Je hangt je geld, sleutel en telefoon simpel weg om je schouder en hebt er de rest van de avond geen omkijken meer naar.

Categorie: Inspiratie

Trendy shoppers

08-06-2017

De shopper komt nu al geruime tijd terug in de jaarlijkse tassentrends. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen zien we de shopper weer in een nieuw jasje. Ook de ontwerpers op Markita komen telkens weer met nieuwe exemplaren. In deze blog lichten we de mooiste trendy shoppers voor je uit!

 

Categorie: Inspiratie

De sportieve tas is tijdloos en wordt door diverse ontwerpers keer op keer weer opnieuw uitgevoerd. De schoudertas is een model tas die zich goed leent voor een sportieve look.

Categorie: Inspiratie

Stoere handtassen

30-05-2017

Handtassen alleen maar lieflijk, sierlijk en verfijnd? Echt niet! Tegenwoordig is de stoere handtas voor dames een heuse trend. We zien hem op straat gecombineerd met verschillende stijlen.

Categorie: Inspiratie

Design vloerkleden

17-04-2017

Je hebt mooie basic vloerkleden en er zijn design vloerkleden. Design vloerkleden komen voor in verschillende materialen, kleuren en prints. Doe hier inspiratie op voor een design vloerkleed bij jou thuis!

Categorie: Inspiratie

Dokterstassen hebben misschien een beetje een stoffig imago. We kennen het model tas vaak als bruin, groot en lomp in de hoek bij de dokter, maar anno 2017 is dit lang niet meer het geval! Dokterstassen zijn terug van weg geweest en sluiten lijn recht aan op de modetrends van nu.

 

Categorie: Inspiratie

Vitrinekasten

06-04-2017

Een vitrinekast is niet zomaar een kast. Nee, in een vitrinekast verzamel je mooie objecten en curiositeiten die gezien mogen worden. 

Categorie: Inspiratie

Oudere blogberichten