Carmela Bogman

Bloemenpers / FlowerPress

Meer afbeeldingen

Bloemenpers / FlowerPress

Artikelnummer:Bloemenpers-36199
Pluk de dag met je Pocket FlowerPress van Studio Carmela Bogman. De Pocket FlowerPress is een mobiele bloemenpers die je makkelijk mee naar buiten kunt nemen om ter plekke de mooiste bloemen te plukken en voor de eeuwigheid te bewaren. Door zijn hand...  meer

Specificaties

Afmetingen 148 x 105 mm
Materiaal Kunststof

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 24,95

Opties

€ 24,95

Details

Pluk de dag met je Pocket FlowerPress van Studio Carmela Bogman. De Pocket FlowerPress is een mobiele bloemenpers die je makkelijk mee naar buiten kunt nemen om ter plekke de mooiste bloemen te plukken en voor de eeuwigheid te bewaren. Door zijn handzame formaat steek je hem makkelijk in je jas, tas of broekzak. De Pocket FlowerPress is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van bloemen en lekker buiten zijn.

De Pocket FlowerPress is een mobiele bloemenpers gemaakt van semi transparant kunststof met er tussen in een boekje dat dienst doet als pers. Nadat de bloem is geperst kun je de Pocket FlowerPress gebruiken als lijstje om je geperste bloem in op te hangen. Door de melkachtige kleur van het frame, krijgt je bloem een mooie zachte uitstraling.

Relevante categorieën: