Sigebert

bijzettafel / kruk

Meer afbeeldingen

bijzettafel / kruk

Artikelnummer:bijzettafel-34002
De bijzettafel is onderdeel van het concept dat Collagekast heet. Dit is een modulair kasten concept. De Collagekast bestaat uit een aantal modules die ontworpen zijn om mee te combineren. Dit kan een bijzettafeltje zijn, maar je kunt ook een kast sa...  meer

Specificaties

Afmetingen L x D x H = 608 x 330 x 370 mm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 148,00

Opties

* Verplichte velden

€ 148,00

Details

De bijzettafel is onderdeel van het concept dat Collagekast heet. Dit is een modulair kasten concept. De Collagekast bestaat uit een aantal modules die ontworpen zijn om mee te combineren. Dit kan een bijzettafeltje zijn, maar je kunt ook een kast samenstellen waarin je pronkstukken én natuurvondsten mooi uitkomen, je servies goed tot zijn recht komt, én waarin je losse spullen “onzichtbaar” worden achter de deur van een kast of lade.
De constructie is sterk genoeg om ook op te zitten.

De bijzettafel kent 2 uitvoeringen:

- Uitvoering 1:
Het onderstel is gemaakt van gebruikt vurenhout. Het blad is gemaakt van berken multiplex. De bovenkant is gelakt, en je kunt kiezen uit de volgende kleuren: rood (mat), groen (mat), blauw (mat) of gebroken wit (hoogglans).

- Uitvoering 2:
Het onderstel is gemaakt van massief eiken. Het blad is gemaakt van berken multiplex of massief eiken. Het berken multiplex blad is gelakt, en je kunt kiezen uit de volgende kleuren: rood (mat), groen (mat), blauw (mat) of gebroken wit (hoogglans).

Relevante categorieën: