Creative Technology

Bamboe houten horloge - gegraveerd met persoonlijke tekst.

Meer afbeeldingen

Bamboe houten horloge - gegraveerd met persoonlijke tekst.

Artikelnummer:Bamboe-33060
Dit bamboe houten horloge is echt een eye-catcher. Het horloge combineert een hoge kwaliteit Japans Quartz uurwerk met een duurzaam materiaal, bamboe, waardoor het een luxe natuurlijke uitstraling heeft. De diameter van het horloge is 4,3 cm, en...  meer

Specificaties

Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 61,50

Opties

* Verplichte velden

€ 61,50

Details

Dit bamboe houten horloge is echt een eye-catcher. Het horloge combineert een hoge kwaliteit Japans Quartz uurwerk met een duurzaam materiaal, bamboe, waardoor het een luxe natuurlijke uitstraling heeft.

De diameter van het horloge is 4,3 cm, en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

We kunnen voor u een unieke persoonlijke tekst in de achterkant van het horloge graveren met onze lasergraveermachine. Dat kan een naam of datum zijn, of een andere persoonlijke boodschap. Bij het bestellen kunt u aangeven of u een persoonlijke tekst wilt laten graveren of niet. U kunt de tekst meteen zelf invoeren, tot een maximum van ca. 10 woorden. U kunt bij het bestellen uit diverse lettertypes kiezen en de bestelling plaatsen.

Als uw bestelling binnenkomt sturen we u eerst een voorbeeld van hoe het eruit zal komen te zien. We vragen u wat u van het voorbeeld vindt en het is altijd mogelijk om wijzigingen op dat voorbeeld te maken. Als u akkoord bent met het voorbeeld starten wij met het graveerproces.

Door de toevoeging van een persoonlijke boodschap is dit horloge een uniek geschenk voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, een verlovingscadeau, een huwelijkscadeau of geschenk voor uw getuigen en natuurlijk een persoonlijk verjaardagscadeau of afscheidscadeau van een gewaardeerd personeelslid of collega.

Elk horloge is gemaakt van een uniek stuk hout, en kan daarom iets verschillen in kleur en tekening.

Specificaties:

Materiaal: bamboe hout
Uurwerk: Japanse Quartz
Band: echt leer, zachte kwaliteit.
Diameter: 4,3 cm.
Dikte behuizing: 1,0cm
Band lengte x breedte: 25 x 2,5 cm
Gewicht: ~ 50 gram.

Garantie:

We bieden garantie op de horloges voor defecten in het materiaal gedurende een periode tot 3 maanden na datum van aankoop. Mocht er een defect aan het horloge optreden, neem dan contact met ons op en we zullen het defecte horloge vervangen door een nieuwe.Relevante categorieën: