KidZ ImpulZ

Aankleedkussen XXL

Meer afbeeldingen

Aankleedkussen XXL

Artikelnummer:KidzZit-12732
Daar is ie dan; een groter, stoerder en zachter aankleedkussen in de leukste hippe kleuren. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL! Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL afmetingen zijn 50/55 c...  meer

Specificaties

Afmetingen 90*50/55 cm
Materiaal Nylon

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 2,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 48,90

Opties

€ 48,90

Details

Daar is ie dan; een groter, stoerder en zachter aankleedkussen in de leukste hippe kleuren. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL! Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL afmetingen zijn 50/55 cm breed bij 90 cm lang (een normaal kussen is slechts 70 cm). Hierdoor kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is. Ieder aankleedkussen wordt op bestelling gemaakt dus in jouw kleur en met jouw tekst. Het kussen is gemaakt van nylon (gevuld met polystyreen korrels) hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel en zal het veel rustiger blijven met aankleden en verschonen. Het materiaal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.
Achtergrond en ontwikkeling aankleedkussen XXL Het aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ. Waar komt het vandaan? Hoe maak je het schoon? En wat is er nu eigenlijk zo fijn aan ons aankleedkussen XXL? Het aankleedkussen is ontwikkeld vanuit eigen ervaring. Mijn dochtertje was 8 maanden oud, nog lang niet zindelijk, maar het aankleedkussen was al veel te klein…. Waarom was er nu niet een groter aankleedkussen op de markt? En dan graag ook een wat leuker en stoerder kussen in een kleur die wel bij mijn kinderkamer zou passen?
En zo begon de ontwikkeling..........:
• We kozen voor nylon, makkelijk afneembaar, duurzaam en oersterk, en (niet onbelangrijk), verkrijgbaar in 25 leuke kleuren.
• We kozen voor de vulling polystyreen korrels, omdat die zich goed naar het lichaam vormt en kinderen er zo graag op liggen.
• We maakten het kussen navulbaar zodat je het ook nog voor een 2e of 3e kindje kunt gebruiken of in je huiskamer kunt leggen als loungekussen
• En we maakten het kussen maar liefst 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen waardoor je je kindje kunt verschonen tot het zindelijk is
• De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje én het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft
• We ontwikkelden een band voor om het aankleedkussen XXl om het “risicogebied” te beschermen. De band (het ljikt op een grote haarband en zo schuif je hem ook om het kussen) is gemaakt van elastische badstof, zijn van dubbele stof gemaakt, is er in diverse kleuren en kan gemakkelijk in de wasmachine. Het leuke van de band is dat het stoere karakter van het aankeledkussen intact blijft én dat je hele leuke kleurcombinaties kunt maken van kussen en band. Kies je voor een neutrale kleur aankleedkussen dan kun je met een band het kussen aanpassen naar een jongetjes- of een meisjeskleur
• Op verzoek van de klanten ontwikkelden wij ook hoezen die om het aankleedkussen XXl gaan. Ook gemaakt van badstof en in vele kleuren.
• Er zijn maar liefst 25 kleuren nylon (excl special edition kleuren). De kleuren kunnen enigszins afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Dit heeft o.a. te maken met de (kleur) instelling van jouw scherm. Als je twijfelt over 2 kleuren mail ons dan even en vraag om een/enkele staaltje(s). De kleuren: wit, geel, roze, oranje, lichtgeel, pasteloranje, lila, rood, zand, lichtgroen, lichtblauw, muisgrijs, zomergroen, olijfgroen, antraciet, paars, donkerbruin, smaragdgroen, aqua, donkerbruin, legergroen, kobaltblauw, lichtaqua, donkerblauw, zwart, koeienprint.
Duurzaam
• Doordat het aankleedkussen gemaakt is van nylon is het extreem duurzaam en gaat het eindeloos lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de normale aankleedkussens van grote winkels) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen.
Maten
• Het kussen meet ongeveer 90 cm lang bij 50/55 cm breed. Daar het kussen flexibel is, is de maat ook flexibel. Is je commode een stuk kleiner? Geen probleem, we maken de kussens ook standaard op 70*50/55 cm of in elke gewenste maat!
• Heb je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje, wat langer verschoond moet worden dan maken wij de kussens ook op bijvoorbeeld 110 of 120 cm voor je!


Voor producten die tijdelijk niet leverbaar zijn geldt een levertijd van 5 tot 10 dagen, producten die wel leverbaar zijn hebben een levertijd van 2 tot 5 dagen.

Mocht je twijfelen over de kleur, dan kun je natuurlijk altijd een staaltje stof opvragen via de knop 'contact ontwerper'

Relevante categorieën: